Auto- en motorrijschool Bonne Route

Theorie

Theorieles motor, auto en brommer:

Voordat je praktijkexamen gaat doen voor de auto moet je eerst in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat voor het rijbewijs B. Bij de motor is het zelfs zo dat je, of een geldig rijbewijs B moet kunnen tonen of een geldig theoriecertificaat voor rijbewijs A moet hebben voordat je motorrijles mag nemen. Ook voor de brommer (rijbewijs AM) geldt dat je eerst in het bezit moet zijn van een geldig theoriecertificaat voordat je mag starten met brommerrijlessen.

Bonne Route laat de leerling vrij in zijn/haar keuze op welke manier de leerling zijn theoriecertificaat wil gaan behalen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om op internet op zoek te gaan naar (gratis) theorieprogramma’s. Deze zijn vaak niet volledig en up-to-date. Dat lijkt lekker goedkoop, maar als je daardoor zakt voor je theorie-examen, wordt goedkoop in eens duurkoop.

Voor het leren van de theorie heb je bij Bonne Route de volgende mogelijkheden.

  1. Of je bestelt boeken. Dat is mogelijk via onze webshop. Deze webshop kun je vinden onder het kopje theorie.
  2. De andere mogelijkheid is dat je de theorie leert door middel van het pakket itheorie. Je leert je theorie dan in een online-leeromgeving. Deze methode werkt alleen goed in een Windows-omgeving, omdat er gebruikt wordt gemaakt van het programma Flash.
  3. Lukt het leren van de theorie niet zelfstandig? dan kun je bij Bonne Route ook privéles krijgen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Veruit de meeste leerlingen van Bonne Route kiezen voor itheorie, omdat dit een zeer prettige wijze is om de theorie je eigen te maken.

Als je voldoende geoefend hebt kun je zelf je theorie aanvragen via de site van het cbr  Je kunt hiervoor deze link gebruiken: https://mijn.cbr.nl/nl/Authentication/Login?ReturnUrl=%2fReservation

Let op! Er zijn veel bureaus die op internet hun diensten aanbieden om theorie in te kopen. Dit kost vaak veel EXTRA geld!

Auto- en motorrijschool

Bonne Route

Mercuriusstraat 20

8303 BG Emmeloord

 

info@bonneroute.eu

0621435069

 

 

 

BOVAG-logo

 

 

 

 

 

Denk vooruit. Begin bij een BOVAG-Rijschool!